Caută
Close this search box.

Jacqueline Bisset și-a petrecut din nou vacanța în România

În această vară, Jacqueline Bisset a vizitat din nou România. De la Bucureşti, trecând apoi prin Bistriţa, a ajuns în satele din Transilvania şi apoi la Sinaia, într-o „excursie minunată”, după cum a mărturisit actriţa pe contul său de Facebook.

Actriţa a lăudat mâncarea de la Bistriţa, pădurile, munţii şi a aflat şi de lemnul furat, despre care a spus că reprezintă „o mare problemă în România”.

„O altă excursie minunată prin România vara aceasta. A început la Bucureşti, apoi în nord, la Bistriţa pentru a vedea prieteni şi mâncare incredibil de bună! Apoi prin Sovata şi Munţii Căliman, prin satele transilvane şi în sud, la Viscri, cu bisericile lui fortificate şi la casa Prinţului Charles, un loc liniştit, foarte nepretenţios”, şi-a descris Bisset călătoria.

„Nu este foarte distractiv să conduci noaptea, pe drumuri întortocheate şi periculoase, dar a meritat. Am văzut camioane pline de lemn tăiat ilegal, furat din pădure. Tăierile ilegale sunt o mare problemă în România şi e aşa de păcat pentru că au cele mai splendide păduri, cele mai naturale şi mari din Europa, pline de viaţă sălbatică şi oxigen pentru întreaga lume”, povestește actriţa, potrivit news.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri