Caută
Close this search box.

Adio legea pensiilor în 2018? Anunțul făcut de Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Parlament, că în proiectul de buget pentru anul viitor vor fi prinse toate majorările prevăzute în programul de guvernare, nu însă şi legea pensiilor, despre care a spus că nu este obligatoriu să se aplice din 2018.

”Ceea ce s-a prezentat până acum: sunt prevăzute toate actele normative care au fost adoptate, este încadrare sub 3% deficit, un program de investiţii bun”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit News.ro, atunci când a fost întrebat dacă este mulţumit de cum arată până acum draftul de buget pentru anul viitor.

Liderul PSD a spus că noua lege a pensiilor nu este prinsă în bugetul pentru 2018, deoarece nu a fost încă adoptată, spunând că nu este obligatoriu ca aceasta să se aplice de anul viitor.

”Nu, din moment ce nu-i adoptată. Ca să vii cu un proiect de lege a bugetului de stat, nu poţi să vii decât pe legi adoptate, nu poţi să prezumi că în anul următor sau peste o lună va fi adoptată o lege. Am şi discutat despre asta, că legea pensiilor nu este obligatoriu să-şi producă efectele financiare în 2018. În schimb, toate creşterile de care am vorbit în programul de guvernare sunt prinse în legea bugetului”, a precizat Dragnea.

FOTO: protv.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri