Caută
Close this search box.

Pasagerii cursei Wizz Air, blocați pe aeroportul din Liverpool, vor primi banii înapoi

Wizz Air

Pasagerii cursei Wizz Air W6 3983 Craiova – Liverpool, blocați pe aeroportul din Marea Britanie, din cauza condițiilor meteo, vor primi banii înapoi sau pot opta pentru reprogramarea gratuită pe zboruri alternative operate de companie, informează, marți, operatorul de transport aerian, citat de Agerpres.

„Zborul Wizz Air W6 3983 de la Craiova la Liverpool din data de 16 octombrie a fost direcționat către aeroportul din Doncaster Sheffield, din cauza condițiilor meteo nefavorabile de la Liverpool. În consecință, zborul Wizz Air W6 3984 de la Liverpool spre Craiova a fost anulat. Tuturor pasagerilor li s-a oferit posibilitatea reprogramării gratuit pe zboruri alternative Wizz, rambursare completă, cazare sau decontarea altor costuri cauzate de întârziere, în concordanță cu politica Wizz Air și reglementările Uniunii Europene”, au declarat reprezentanți ai companiei.

Aceștia precizează că situația a fost independentă de companie și subliniază că siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei reprezintă prioritatea numărul 1.

Zeci de cetățeni români care trebuiau să ajungă marți la Craiova cu o aeronavă a companiei Wizz Air au rămas pe aeroportul din Liverpool, deoarece aceasta nu a putut ajunge în nordul Marii Britanii din cauza uraganului Ofelia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri