Caută
Close this search box.

Halucinant! Strâns cu ușa de Turcescu, Orlando Teodorovici recunoaște: Am diplomă de la Academia SRI fără să merg la vreun curs

Scene halucinante în studioul TVR1, în emisiunea moderată de Ionuț Cristache, România 9.

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici a recunoscut, într-o discuție generată de Robert Turcescu, faptul că a primit o diplomă de la Academia Naţională de Informaţii fără să fi participat la vreun curs.

”Turcescu: De ce v-au dat diploma?

Orlando Teodorovici: Probabil că merit.

Robert Turcescu: Sunteţi simpatic. Aveţi o diplomă acasă. Ce scrie pe ea? Unde ați dat examenul?

Orlando: La Băneasa (…) Iniţial, am vrut să fac Colegiul de Apărare. Văzând cine merge pe acolo, am zis că poate e mai bine aşa”.

”Scenă halucinantă în studioul “România 9”, astă-seară la TVR. Sunt invitat în emisiune alături de Dumitru Borțun, Florin Iaru, Bogdan Ficeac, Radu Soviani şi Orlando Teodorovici. Vine vorba de “forţele oculte” pe care le acuza Dragnea că încearcă să distrugă PSD. Inevitabil se ajunge şi discuţii despre Sistem şi oamenii Sistemului.

În acest context îi sugerez realizatorului Ionuţ Cristache să-l întrebe pe domnul Teodorovici de la PSD (fost ministru de Finanţe) cum e cu diploma pe care a obţinut-o de la Academia Naţională de Informaţii.

Teodorovici, senin, povesteşte cum a obţinut diploma FĂRĂ SĂ MEARGĂ O ZI MĂCAR LA VREUN CURS!!!

Se aştern momente de uluială. Apar întrebări: dacă a dat examen, cine i-a dat diploma, ce scrie pe ea şamd. Teodorovici, senin, habar n-are. S-a înscris la ANI şi după trei luni a primit pur şi simplu o diplomă!

Într-un târziu, când îşi dă seama de gravitatea situaţiei, o dă în miştouri ieftine şi în jigniri.
Ionuţ Cristache îl întreabă cine i-a adus diploma. Teodorovici anunţă “misterios” că nu ne poate spune.

Aşa cum nu ne poate spune nici de ce şi-a trecut cursul în CV dacă, practic, n-a trecut nici măcar o oră pe la Academia SRI.

Halucinant! Absolut halucinant!”, relatează Robert Turcescu pe contul său de Facebook.

 

2 răspunsuri

  1. Ce mare broscoi vrajit este aceasta lepadatura ca NUMAI el sa primeasca o diploma in acest mod? Desigur ca este si el doar o rotita, concluzia este ca cel putin ZECI , DACA NU SUTE ( sau chiar mii) de asemenea diplome au fost acordate diversilor pioni politici si administrativi***,iar acest dobitoc recunoaste acum acest lucru, este probabil ca cineva il santajeaza cu aceasta diploma, si el vrea sa arate ca este pe calea reformei, initiata de el insusi…In mod normal , autoritatea juridica nationala trebuie sa se sesizeze din oficiu si sa inceapa o ancheta -la fel- NATIONALA, se va dovedi ca multe „scoli inalte” sunt pline de infractori, iar acordarea acestor diplome a dus si la prejudicii banesti uriase, cateva mii de asemenea escroci, au incasat -in virtutea acestei diplome- milioane de euro /lunar(per total) , cea ce in 5-10 sau chiar 20 de ani de asemenea practica, au fost furati- numai in acest mod- sute de milioane de euro, de la asa-zisul buget al statului, care inseamna o parte din munca poporului (adica taxele oamenilor)(***- la fel si in armata, mii de ofiteri au primit grade-inclusiv de generali- la apelul bocancilor-vezi si cazul princiului duda, facut colonel-cea ce a produs o alta scurgere de sute de miliane, de la bugetul statului).

  2. In seara asta am o intrebare pentru „adevaratii” filozofi si carturari ai natiei, gen plesu, liiceanu, cornea, cartarescu si alti borfasi din marea lor grupa, care sunt viermii care erodeaza cel mai cumplit statutul tarii, prin faptul ca ei sunt cei care au sustinut si sustin proprii lor emanati, ajunsi-impinsi- in varful piramidei…In primul rand vreau sa-i intreb daca au auzit de cazul Drayfus si Emile Zola, care a luptat singur impotriva armatei franceze(corupte) si chiar impotriva populatiei manipulata de discursuri patriotarde ale generalilor…El si-a riscat libertatea si s-a auto exilat in Anglia, pentru a se impune o libertate individuala icalcata prin conspiratie, cat si pentru liberalizarea politicii franceze a timpului…Bine, cei enumerati mai sus si inca vrea zece duzini ca ei, la un loc, din punct de vedere al valorii literare vorbind, nu sunt nici macar la unghia lui Emila Zola, dar- real- au toate sanse ca-social- sa devina si ei cineva…Intrebarea este daca acesti lasi filfizoni , permanent in solda puterii, vor avea vreodata puterea morala sa se ridice si sa savarseasca cea ce sute de mii , sau milioane de romani onesti -din tara si plecati- asteapta de la ei, adica simplul gest de a se pune in fruntea maselor si sa initieze o adevarata revolutie, in care toata clasa politica de dupa „89 sa fie matrasita complet, prin incarcerare de minim 10 ani si -apoi- ei sa puna bazele si directiile unui adevarat stat de drept , bazat pe echitate si justitie sociala…plesule, cartarescu, cornea si liiceanu si alte loaze ca voi, sunteti voi in stare sa faceti ceva pentru poprul pe care -alaturi de politicieni- il sugeti de sange? Sau numai gandidndu-va cam ce ar insemna asta, va simtiti mai mult ca oricand kkti pe voi, pana peste urechi? Gunoaielor, voi sunteti cei mari perfizi vanzatori de tara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri