Caută
Close this search box.

Un tânăr din Motru a înapoiat un portofel cu 700 de euro

Un tânăr de 22 de ani din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, a predat joi poliţiştilor din Motru un portofel care conţinea suma de 700 de euro, pe care l-a găsit pe o stradă din municipiu.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, tânărul s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Motru pentru a aduce un portofel pe care l-a găsit pe strada Macului din localitate şi în care erau 700 de euro.

„Acesta a cerut ajutorul oamenilor legii pentru identificarea persoanei care şi-a pierdut portofelul care, pe lângă suma de bani, mai conţinea actele de identitate ale proprietarului şi ale soţiei sale, precum şi carduri bancare. Potrivit actelor de identitate, poliţiştii au identificat şi au luat legătura cu proprietarul portofelului, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Motru. Acesta s-a prezentat la sediul poliţiei, ocazie cu care şi-a recuperat bunul pierdut”, se menţionează în comunicatul de presă.

Aceeaşi sursă afirmă că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj salută gestul bărbatului care a prezentat poliţiei portofelul găsit şi încurajează cetăţenii la astfel de fapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri