Caută
Close this search box.

Teo Trandafir, Cea mai populară vedetă din România

Teo Trandafir a fost desemnată Cea mai populară vedetă din România, Horia Brenciu a câștigat Marele Premiu Radar de Media, în timp ce Andra a fost desemnată „Artistul anului”.

La primirea premiului, Horia Brenciu a povestit ce a învățat într-un sfert de secol de muncă în televiziune și a amintit că anul acesta va susține un concert de Crăciun, primul din cariera sa de muzician.

„Anul viitor voi celebra 25 de ani de când sunt pe ecranele din România (…) știu că nu știu nimic. Este tot ceea ce pot să vă spun despre publicul românesc. Este cel mai surprinzător, cel mai nebun, este cel mai impredictibil element (…) acest public este absolut surprinzător și, într-un mod paradoxal, te face să fii mai bun cu fiecare emisiune”, a spus Brenciu.

În total, în cadrul galei Radar de Media au fost acordate 16 premii — în urma votului cititorilor acestei platforme online—, iar acestora li s-au alăturat premii speciale.

Astfel, „cea mai bună emisiune TV” a fost declarată producția ProTV „Vorbește lumea”, cel mai bun blog — viatacuaromadecafea.com, „cel mai bun serial TV în România” — „Las Fierbinți” (ProTV), „cel mai bun show de divertisment” — „Chefi la cuțite” (Antena 1) și „cea mai populară vedetă TV din România” — Teo Trandafir (Kanal D).

„Trăiesc într-un loc pe care mi l-am dorit (…) un loc care îmi permite să îmi îngădui să nu urăsc, să nu port războaie”, a spus Teo Trandafir, la primirea distincției.

Premiul pentru „cea mai bună emisiune informativă” i-a fost acordat lui Dragoș Pătraru pentru „Starea Nației”.

„Vă dați seama unde a ajuns țara asta dacă cea mai bună emisiune informativă e ‘Starea Nației’?”, a spus realizatorul, cu umor, după anunțarea distincției.

„Melodia anului” a fost desemnată piesa „Yodel It!”, ce a reprezentat România la Eurovision, anul acesta, premiul revenind atât interpreților — Ilinca Băcilă și Alex Florea—, cât și delegației României la concursul cântecului european, de la TVR.

„Cel mai sexy star tv masculin” a fost votat Florin Ristei, iar „Cel mai sexy star tv feminin” — Ilinca Vandici.

Titlul de „cel mai bun cuplu de prezentatori” a fost acordat lui Răzvan și Dani — realizatorii matinalului de la Antena 1. Totodată, două producții Pro TV au primit premiile de „cea mai bună emisiune de reportaje/anchete/investigații” și de „cel mai bun jurnal de știri” — anume „România, te iubesc!”, respectiv „Știrile ProTV”.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D a primit premiul pentru „cel mai bun reality show”, în timp ce titlul de „cea mai bună producție de radio” a fost primit de emisiunea „Râzi cu Sergiu și Andrei” de la Kiss FM.

Primul premiu special al serii i-a fost înmânat artistului Ștefan Câlția, de către ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

Un alt premiu special, pentru „Cercetare și Știință”, i-a revenit Ralucăi van Staden, pentru microsenzorii ce depistează cancerul în organism în 6 minute. Aceasta a spus că o dovadă că tinerii sunt interesați de cercetare este evoluția echipei sale, de la două persoane, la 17, în prezent.

Premiul special pentru implicare în viața socială i-a revenit Mihaelei Geoană, iar un alt premiu special pentru „cea mai spectaculoasă revenire în televiziune ” a fost acordat cuplului Bianca Drăgușanu-Victor Slav. De asemenea, premiul pentru „cea mai longevivă emisiune tv din day time” a fost acordat producției „La Măruță”.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri