Caută
Close this search box.

Simona Halep a primit trofeul pentru nr. 1 mondial: Am făcut ceva uriaș și pentru țara mea. Mă logodesc cu tenisul

Simona Halep a primit duminică, la Singapore, din partea președintelul WTA, Micky Lawler, trofeul de lider mondial, la finalul sezonului 2017. Totodată, Halep a primit şi un inel de la Tiffany oferit numărului 1 mondial.

Este a 13-a sportivă în era Open care încheie un sezon ca lider WTA, astfel că Halep nu are cum să fie altfel decât fericită pentru performanţe.

„Pot să folosesc două cuvinte? Dificil și uimitor. Este un sentiment grozav să termin anul pe primul loc. Cel mai bun moment de pe teren a fost atunci când am câștigat cu Ostapenko la Beijing.

Nu simt acum nici un fel de presiune, pentru că sezonul s-a terminat, dar îmi imaginez că va fi puțin mai dificil anul viitor, pentru că va trebui să muncesc mai mult. Acum vreau să mă relaxez și să mă bucur mai mult de tenis, să dau tot ce pot pe teren”, a spus Halep la conferinţa de presă.

Mulţi o acuză că nu e un lider legitim, în condiţiile în care nu a câştigat vreun Grand Slam: „Am făcut ceva uriaș și pentru țara mea, o țară mică, dar care a dat și primul bărbat lider mondial”.

„E greu, parcă are 10 kilograme”, a spus Simona Halep atunci când a ridicat trofeul.

A făcut un comentariu și în ceea ce privește inelul: „Nu mă logodesc. De fapt mă logodesc cu tenisul”, a precizat Halep, citată de digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri