Caută
Close this search box.

Tudorel Toader nu a citit toate modificările la legile Justiţiei depuse în Parlament

Tudorel Toader a declarat că nu trebuie judecate modificările la Legile Justiţiei aduse în Parlament, deoarece modificările pot fi la rândul lor schimbate, forma finală urmând să fie dată abia după avizul Comisiei de la Veneţia.

Tudorel Toader a subliniat, într-o conferinţă de presă, că iniţiativa legislativă în cazul Legilor justiţiei nu aparţine ministrului Justiţiei.

„Un grup de parlamentari au preluat proiectul de lege pentru modificarea Legilor justiţiei. Au deplină libertate să menţine unele soluţii propuse, au libertate să vină cu propuneri noi, ale dânşilor. (…) Ca orice proiect, nu produce efecte juridice şi este o propunere şi forma finală va fi cea din avizul Comisiei de la Veneţia. Să nu judecăm formele intermediare. Important este ca forma finală, care va fi promulgată şi aplicată, să fie mai bună decât forma prezentă”, a explicat ministrul Justiţiei.

Demnitarul a adăugat că nu a citit toate modificările pe care le-au propus parlamentarii.

„Am văzut câteva modificări punctuale. Mă voi uita azi pe el şi voi emite un punct de vedere. Citesc proiectul de lege, îmi consolidez o opinie şi voi comunica”, a conchis ministrul Justiţiei.

Coaliţia PSD-ALDE a prezentat, marţi, ca iniţiative legislative trei proiecte, respectiv modificarea Legii CSM, modificarea Legii privind organizarea judiciară şi modificarea Statutului judecătorilor şi procurorilor.

 

Un răspuns

  1. Acest tudorel face parte din acea grupa de persoane care „ce are in gusa, are si-n capuse”, la el i se citeste pe mutra hada ce are in capatzana, el este un inchizitor feroce insa teribil de las, iar aceasta trebuie sa i se traga de cand a fost dascal la drept, numai el (si clientii) stie cate spagi a primit de la studenti sau de la parintii viitorilor studenti la drept, pentru a-i ajuta sa „intre”… Toate actiunile lui ca ministru al justitiei, dovedesc ca el vrea incalecarea totala a departamentului de catre politic, care functioneaza pe baza de bisericute mafiotice, si -desigur- pe santaje, dragnea si taratzeanu, prin vechii amici din vechea securitate(si chiar din cea noua), il santajeaza pe acest tudorel cu marsaviile in lant, facute in intreaga sa cariera, pentru ca odata tinuta in frau justitia, si dragnea si tariceanu sa scape de orice urmarire penala si el sa ajunga pres-edinte iar celalaalt pm-u…De fapt tocmai ce au aranjat ca si penalii pot candida la pres-edintie, intr-un asa caz, orice minstru al justitiei onest si cu bune intentii, si-ar fi dat imediat demisia si ar fi facut denunt si apel la forurile superioare, (UE, etc.)…Codruta poate ca are si ea niste bube, insa-in mare- este cea miai buna, inlocuirea ei ar fi un dezastru, cu siguranta ca ar aduce pe postul ei , un „om” de paie, ce ce ar transforma acest DNA intr-o fabrica de albit marii hoti si banditi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri