Caută
Close this search box.

Dubla crimă. Posesorii de arme de vânătoare din Dâmbovița, audiați de poliție

Posesori de arme de vânătoare din județul Dâmbovița sunt audiați de polițiști, în cadrul anchetei celor doi bărbați împușcați mortal pe un câmp din apropierea municipiului Târgoviște, informează Agerpres.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, multe persoane, posesoare de arme, sunt aduse și duminică pentru verificări și audieri. Printre cei audiați și verificați ar fi și un bărbat care ar fi participat la înmormântarea unuia dintre bărbații împușcați.

Anchetatorii au declarat că cercul de suspecți este foarte mare. „Există un cerc foarte mare de bănuiți, pentru că este vorba de o armă, este vorba despre cei care dețin legal arme. Sunt luați în calcul și cei care sunt deținători nelegali de arme. Și e un cerc foarte mare de bănuiți”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Camelia Matei.

În primele declarații publice, anchetatorii au susținut că este mai probabilă varianta omorului, dar nu sunt excluse și alte piste.

Concluziile medicilor legiști arată că moartea celor doi bărbați a fost violentă, s-au tras focuri de armă cu alice, iar pe corpurile victimelor au fost constatate multiple leziuni. Asupra fiecăruia dintre cei doi bărbați s-au tras câte două focuri de armă.

Una dintre victime este Gheorghe Ifrim, consilier local în Răzvad, iar celălalt, Ion Neagu. Cei doi erau pe câmp să culeagă varză. Joi seara, un trecător a văzut pe câmp trupurile celor doi și a anunțat Poliția. Cercetările sunt în desfășurare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri