Caută
Close this search box.

A fost găsit şi ultimul cadavru din mașina căzută în Dunăre

Trupul celei de-a patra persoane care se afla în maşina căzută în Dunăre, la începutul lunii octombrie, în judeţul Caraş-Severin, a fost găsit de autorităţile sârbeşti la 44 de kilometri de locul accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat, joi, că trupul bărbatului de 48 de ani aflat în maşina căzută în Dunăre a fost găsit, miercuri, de autorităţile sârbeşti, însă de abia joi au fost anunţate autorităţile din România, informează Mediafax.

“Ieri (n.r. miercuri) dimineaţă, autorităţile sârbeşti au găsit trupul bărbatului de 48 ani. Se afla în stare avansată de putrefacţie şi nu a putut fi identificat după fotografia din buletin, însă asupra lui au fost găsite documente personale. Trupul bărbatului a fost găsit la 44 de kilometri aval de locul accidentului. Astăzi (n.r. joi) i se va face autopsia, familia a fost anunţată”, a afirmat Cecilia Dăneţ.

Bărbatul de 48 de ani este cea de-a patra persoană aflată în maşina căzută în Dunăre, trupurile celorlalte trei, soţia şi doi copii, fiind găsite treptat.

O maşină în care se aflau cinci persoane, şoferul şi o familie cu doi copii, a căzut, în data de 7 octombrie, în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini, din judeţul Caraş-Severin. Şoferul, un bărbat de 44 de ani care avea permis de şapte luni, a reuşit să se salveze şi a povestit că în maşină se aflau încă patru persoane.

”Este vorba de o familie din localitatea Sicheviţa, soţ, soţie şi doi copii. Soţul are 48 de ani, soţia are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani şi un minor de trei ani”, declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Ministrul Transporturilor de atunci, Răzvan Cuc, a cerut un raport cu privire la elementele care ar fi putut contribui la agravarea tragicului accident petrecut pe DN57, între Orşova şi Moldova Nouă, la Coronini, iar directorul Regionalei de Drumuri şi Poduri Timişoara şi şeful Secţiei Drumuri Orşova au fost demişi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri