Caută
Close this search box.

Gabriel Oprea, audiat la DNA

Fostul vicepremier Gabriel Oprea este audiat în vineri seara la DNA în legătură cu dosarul morții polițistului Gigină, potrivit Digi24.ro.

La Direcția Naționlă Anticorupție a sosit și avocatul familiei Gigină.

Poliţistul Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa în timp ce conducea o motocicletă a Brigăzii Rutiere Bucureşti, în seara de 20 octombrie 2015. Agentul de poliţie, care făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a lui Gabriel Oprea, pe atunci vicepremier şi ministru al afacerilor interne, a pierdut controlul motocicletei, în condiţiile în care ploua, şi a ajuns într-o groapă săpată pe carosabil pentru lucrări la reţeaua de gaze. La momentul producerii accidentului, ministrul Oprea Gabriel se deplasa către locuinţa sa situată în cartierul Cotroceni.

Un răspuns

  1. Ce cauta DNA in aceasta situatie? Acest caz este de competenta tribunalului militar, individul a folosit un soldat in mod abuziv, pentru interese meschine si personale, si -culmea- si-a parasit camaradul ranit pe „campul de lupta”, de fapt pe timp de pace, individul-degeneratul oprea- intr-o adevarata situatie de razboi, si-ar parasi intreaga armata, chiar si pentru cel mai subtire interes al sau, chiar pentru un capriciu…Cazul este de competenta tribunaluli militar, iar individul trebuie dgradat complet si 25 ani de munca zilnica si silnica, plus confiscarea uriasei sale averi si compensarea pe masura, a familiei politistului mort, care -sub consemnul ordinului- credea ca-si face datoria, iar in fata legii el trebuie considerat „cazut la datorie”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri