Caută
Close this search box.

Gillian Anderson nu mai vrea să fie Dana Scully în „The X-Files”

Gillian Anderson susține că nu intenționează să continue să joace rolul agentului special FBI Dana Scully într-un eventual al 12-lea sezon al „The X-Files”, relatează agenția de știri UPI.

Serialul care îl mai are pe afiș pe David Duchovny a fost difuzat inițial între 1993 și 2002. Producția science-fiction a fost resuscitată anul trecut un al 10-lea sezon, iar soznul al 11-lea este programat din ianuarie, informează Agerpres.

Întrebată dacă este dispusă joace în alte episoade dincolo de sezonul al 11-lea, actrița de 49 de ani le-a spus sâmbătă reporterilor de la New York Comic Con: „Nu. Cred că acesta va fi ultimul pentru mine”.

Actrița spune că a dorit să apară și în acest sezon pentru că a simțit că acțiunea nu s-a terminat. „Am simțit că nu le-am dat fanilor tot ce așteptau de la noi ultima dată”, a spus actrița.

Gillian Anderson a spus că nu este de acord cu o declarație anterioară a lui Chris Carter, care a afirmat că a decis să revină la „The X-Files”, pentru că ea și David Duchovny voiau să joace în serial. „Versiunea mea este că David și Chris voiau să-l facă. Și problema era dacă mă alăturam lor sau eram tipul cel rău — pentru totdeauna”, a povestit actrița râzând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri