Caută
Close this search box.

Gimnastica, în fierbere: Monstrul m-a violat la lot! Eram o fetiţă de 15 ani

Tatiana Guțu, campioana olimpică la individual compus în 1992 la Barcelona, a dezvăluit pe Facebook că a fost violată de Vitaly Scerbo.

Ea și-a acuzat de asemenea doi foști colegi că au ştiut de ceea ce se întâmplă şi nu au reacționat în nici un fel. Tatiana Guțu este multiplă medaliată europeană şi campioană olimpică.

Un nou scandal sexual pare să strice liniștea din lumea gimnasticii după ultimele dezvăluiri făcute de Tatiana Guțu. Femeia în vârstă de 41 de ani este o fostă gimnastă ucraineană, născută la Odessa, cu origini românești.

Ea a câștigat patru medalii la Jocurile Olimpice de la Barcelona și a concurat pentru U.R.S.S. și Ucraina, iar după 27 de ani a făcut o dezvăluire cutremurătoare. Femeia a scris pe Facebook că a fost violată de Vitaly Scherbo, o legendă a gimnasticii din fostul U.R.S.S.

”Acesta este actul meu de curaj după 27 de ani. Tatiana Toropova, te-am crezut prietena și coechipiera mea, mulțumesc că nu ai fost destul de curajoasă pentru mine când aveam mai multă nevoie de tine, când trebuia să lupți pentru drepturile femeilor și pentru „Nu înseamnă nu”. Ai fost acolo, ai auzit tot și nu m-ai apărat…”, a scris Tatiana Guțu pe pagina ei oficială de Facebook.

”Ruslam Șaripov, mulțumesc că ai fost un bun prieten și nu m-ai protejat de amicul tău, pe mine , o fetiță de 15 ani. El m-a violat la Stuttgart, în 1991. Vitaly Scerbo, tu ești monstrul care m-a ținut în propria mea închisoare, care m-a făcut să-mi fie frică mulți ani. Știu că o să negi, dar detaliile mele sunt mai puternice decât cuvintele tale. Sunt mai puternică decât oricând, nu mă mai poți învinge. Acesta este povestea mea de Cenușăreasă. Îți voi supraviețui și voi sprijini pe oricine vrea să vorbească despre tine”, a mai scris fosta gimnastă pe rețeaua de socializare, potrivit digisport.ro.

Scherbo s-a născut la Minsk, în Belarus, în 1972 și a câștigat nu mai puțin de zece medalii olimpice.

Un răspuns

  1. Violul este unul dintre cele mai vechi practici abuzive din lume si este exclusivista speciei umane( dovada ca evolutia aduce cu ea si colaterale negative)…Dar in acelasi timp este si o arma de razbunare sau de satisfcere a orice altceva, vezi aceiasi sursa, Bublia, cand femeia bogata care voia sa fie „violata” de un slujitor, la refuzul acestuia(din respect sau frica pentru/fata de stapan) ii smulge haina de pe el, si o flutura in vant, zbierand „a vrut sa ma violeze”. Insa noi traim in acele timpuri cand justitia si modul de a face justitie are alte metode si mijloace de a face lumina, si trebuie sa fie foarte sensibila in aceste cazuri pentru ca -in astfel de cazuri- multi barbati (unii ei insasi copilandri) au facut inchisoare pe nedrept, pentru ca acuzatiile ulteriore -la ani de zile- pot fi total false, bazate chiar pe schimbarea naturala a psihologiei femeii respective, in timp…Insa si in asemenea cazuri pot exista dovezi f. conclusive de abuz, insa ca practica generala justitia trebuie sa refuze a priori investigarea unor asemenea cazuri(aduse la lumina dupa ani), cu exceptiile cand victima(sau presupusa vixtima , mai bine zis) nu a fost in capabilitate sa denunte abuzul, pentru ca a fost privata de libertate, a fost bolnava sau a fost constransa (dovedibil) cumva , sa-si „tina gura”… In cazul de mai sus, nu vad nicio dezvaluire facuta la timpul respectiv ci doar -mai degraba- dorinta de a iesi la rampa, profitand de contextul campaniei -pe tema- de la Hollywood…Nu mai vorbim ca la 15 ani orice „fetita” (mai ales bine intretinuta si bine dezvoltata) este la ani si ani de cand a a tins maturitatea sexuala, si-consecutiv- aparitia naturala a dorintei sexuale, cea ce duce la confuzii in gandirea multor fete, ce incearca ulterior sa gaseasca in afara ei un vinovat , de multe ori doar inchipuit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri