Caută
Close this search box.

Înfrângere dură și neașteptată: Halep, surclasată de Wozniacki la Singapore

Înfrângere categorică și fără istoric a Simonei Halep, nr.1 mondial WTA, în fața danezei Caroline Wozniacki (nr.6 WTA), în etapa a doua din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor:

Practic, Simonei nu i-a ieșit absolut nimic în acest meci, făcând numeroase greșeli neforțate încă din debutul partidei. Daneza – fostă nr.1 mondial WTA în 2010 – nu a trebuit decât sa aștepte erorile adversarei, care l-a chemat în ajutor pe Darren Cahill chiar în primul set, adjudecat de nordică în doar 25 de minute. Desigur, aceste lucruri se pot întâmpla oricărui mare sportiv, dar am fi preferat să nu fie cazul la Turneul Campioanelor.

Unul din momentele psihologice ale meciului s-a derulat în setul doi, la 3-1 pentru daneză, când, pe serviciul lui Wozniacki, Simona a isrosit două mingi de break care putea întoarce soarte setului și, eventual, a partidei. În loc de 3-2 a fost însă 4-1 pentru Wozniacki, după care aceasta s-a desprins iremediabil în câștigătoare. A fost:

Simona Halep – Caroline Wozniacki 0-6, 2-6 .

În prima etapă a grupei, Simona a invins-o in doua seturi pe Caroline Garcia, iar Wozniacki a trecut, tot in doua seturi și la fel de categoric, de Elina Svitolina (6-2, 6-0). (Foto GSP)

Până in prezent, Simona și Caroline s-au intâlnit de cinci ori (aceasta fiind a șasea întâlnire), scorul general fiind acum favorabil danezei cu 4-2:

2012, Eastbourne: 6-2, 6-3 pentru Wozniacki;
2013, New Haven: 6-2, 7-5 pentru Halep;
2015, Dubai: 2-6, 6-1, 6-1 pentru Halep;
2015, Stuttgart: 7-5, 5-7, 6-2 pentru Wozniacki;
2017, Eastbourne: 5-7, 6-4, 6-1 pentru Wozniacki.

Calificarea Simonei în semifinale depinde acum de o absolut necesară victorie în fața Svitolinei, precum și de jocul rezultatelor din grupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri