Caută
Close this search box.

Ivana, prima soţie a preşedintelui SUA: Fără mine, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este

Ivana, prima soţie a preşedintelui SUA, a afirmat că, dacă nu ar fi fost ea, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este astăzi.

Ivana si Donald Trump în 1982, în New York

„Nu ar fi fost cine este, fără tine?”, a întrebat corespondentul CBS. „Cu siguranţă”, a răspuns Ivana, potrivit CNN, citat de News.ro.

Ivana, care s-a despărţit deTrump în urrmă cu 25 de ani, a spus că este foarte mândră de modul în care cei trei copii ai lor, Donald Jr., Eric şi Ivanka – s-au comportat în timpul campaniei prezidenţiale a tatălui lor, ceea ce a inspirat-o să scrie o nouă carte, „Raising Trump”.

Când a fost întrebată daca ea sau preşedintele au crescut copiii, Ivana Trump a răspuns: „În mod cert, eu”.

Întrebată despre cea de a doua soţie a lui Trump, Marla Maples, Ivana a refuzat să-i pronunţe numele şi a refuzat să vorbească despre ea, limitându-se la a spune că „nu a realizat nimic în viaţă”. Ivana şi Donald Trump s-au căsătorit în 1977 şi au divorţat în 1992, în urma relaţiei acestuia cu Maples. Maples, care a divoraţat de Trump în 1999, a jucat diverse roluri în film, televiziune şi teatru.

Ivana Trump a precizat însă că relaţia sa cu cea de a treia soţie a lui Trump, Melania, este cu totul altceva.

„Mă înţeleg bine cu Melania”, a spus Ivana Trump.

Întrebată de ce cu Melania are o relaţie bună, dar nu şi cu Maples, ea a răpuns: „Una este nimeni. Cealaltă este prima doamnă”.

Ea a mai spus că vorbeşte săptămânal cu soţul său şi că l-a încurajat în ceea ce priveşte postările pe Twitter.

„I-am spus: Cred că ar trebui să foloseşti Twitter. Este un nou mod de comunicare, o nouă tehnologie”, a povestit Ivana Trump adăugând că a argumentat că este cea mai bună modalitate sa transmită ceea ce doreşte, fără ca sensul afirmaţiilor sale să fie deturnat.

Ea a reamintit şi că Trump i-a oferit postul de ambasador în Cehia, dar a ales să-şi păstreze „viaţa perfectă”.

„De ce să renunţ la iarna în Miami, la vara în Saint Tropez şi la primăvara şi toamna din New York? Am o viaţă perfectă”, a spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri