Caută
Close this search box.

Jamie Oliver se apucă de gătit… pe roți

Când ești un bucătar de talia lui Jamie Oliver, producătorii de mașini pot realiza un vehicul personalizat, astfel încât să poți găti oricând și oriunde. Bucătăria pe 4 roți nu are nici o legătură cu rulotele. Este o mașină de teren adaptată pentru a putea prepara de la pui la rotisor până la înghețată.

O mașină de teren ca oricare alta pe un drum de țară. O familie care merge în vacanță. Familia este cea a celebrului bucătar britanic Jamie Oliver. Și vehiculul tot al lui. Dacă unii ajung în atelierele auto ca să adauge cai putere motoarelor lor, Jamie Oliver a cerut o mașină care să poata produce calorii, informează TVR.

Mașina lui Jamie Oliver este dotată ca o veritabilă bucătărie. În motor se poate găti o tocăniță. Lângă cutia de viteze se poate face pâine prăjită și, ce e cel mai important, motorul reciclează toată apa rezultată din condens, astfel că poate fi folosită la gătit.

Are aragaz cu două ochiuri, un banc de lucru de un metru pătrat, iar spațiul este atât de bine optimizat, încât poți avea la tine până și ierburi proaspete. Nu lipsește nimic. Ulei, unt și orice alt ingredient de bază.

„Pentru mine, acesta este Raiul”, spune celebrul bucătar.

Și, ca totul să fie perfect, o bară montată la locul ei, motorul de 4700 de cm cubi mergând asigură o rotație constantă proțapului. Asta, dacă  Jamie Oliver vrea să frigă niște pui. Dacă nu, același dispozitiv pote fi folosit la producerea tăițeilor de casă.

Cu această mașină, Jamie Oliver pornește la drum într-o nouă serie de emisiuni culinare prin care promovează alimentația sănătoasă.

Foto: drivemag.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri