Caută
Close this search box.

Mama lui Gigină, după ce Oprea s-a declarat nevinovat: Nevinovat este copilul meu, care a murit pe o şosea plină de apă, într-o baltă de sânge

Mama lui Bogdan Gigină a scris pe Facebook, după ce fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat la DNA că nu e vinovat de moartea poliţistului, că cel nevinovat este fiul ei, care a murit pe o şosea plină de apă, într-o baltă de sânge, după 12 ore de program şi după ce cererea sa de a fi scos din dispozitiv fusese respinsă.


„Sunt nevinovat, repetă domnnul Gabriel Oprea pentru a nu stiu câta oară în decursul celor doi ani de când copilul meu nu mai calcă pământul. Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit pe o şosea plină de apă, într-o baltă de sânge, după 12 ore de program; după ce timp de ore v-a aşteptat în dispozitiv cu hainele ude pentru ca dumneavoastră să ajungeti în siguranţă acasă’, scrie mama poliţistului, Carmen Gigină.

Ea reaminteşte că solicitarea verbală a fiului său de a fi retras din dispozitiv nu a fost acceptată.

„Este ca şi cum ati fi urcat un orb pe motor şi i-aţi fi cerut să vă deschidă drumul. Casca nu era funcţională, era în ora 12 de program, solicitarea verbală a lui de a se retrage din dispozitiv nu a fost acceptată, iar de „coloană oficială” nu poate fi vorba. .Aşa este, gropile nu au fost semnalizate…dar copilul meu se afla acolo la ORDIN nu era plecat la plimbare!”, precizează Carmen Gigină.

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost chemat, vineri seară, la DNA, unde a dat o declaraţie în dosarul privind moartea poliţistului Bogdan Gigină.

La ieşirea de la auderi el a afirmat că a spus adevărul şi că este nevinovat.

”Adevărul este că sunt nevinovat, eram în timpul serviciului. Din păcate, poliţistul a căzut în cele trei gropi, aflate la trei sute de metri de aici, care nu erau semnalizate corect şi nu au fost semaforizate”, a declarat Oprea.

În acelaşi timp cu Oprea, la sediul central al DNA s-a aflat şi avocatul familiei Gigină, care a spus că rudele poliţistului s-au constituit parte civiă în dosar fără a preciza suma pe care aceştia o solicită drept daune, potrivit News.ro.

În acest context, apărătorul a promis că va face publică suma când va avea acordul familiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri