Caută
Close this search box.

VIDEO Nemo, ”primul câine” de la Elysee, a urinat pe un șemineu din palat, spre amuzamentul lui Macron

Nemo, câinele președintelui Emmanuel Macron, a urinat pe un șemineu din Palatul Elysee, spre amuzamentul șefului statului francez, după cum se poate vedea dintr-un videoclip postat de canalul online LCI.

„Face ceva cu totul excepțional”, spune Macron râzând, atunci când, în timpul unei discuții cu trei secretari de stat, câinele său Nemo a început să urineze pe un șemineu.

„Se întâmplă adesea?” întreabă unul dintre ei. „Nu”, a răspuns Emmanuel Macron. „Ați declanșat un comportament complet neobișnuit la câinele meu”, a adăugat președintele francez.

Nemo este un labrador încrucișat cu un câine din rasa griffon, în vârstă de aproximativ doi ani, ce a fost adoptat la sfârșitul lunii august de președintele Franței de la un adăpost al Societății pentru Protecția Animalelor (SPA), notează AFP.

Acest labrador mascul, de culoare neagră, îi urmează la Palatul Elysée lui Philae, o femelă de labrador oferită în decembrie 2014 președintelui François Hollande de către Federația Veteranilor din Montreal. Philae a părăsit reședința prezidențială franceză alături de stăpânul ei, în luna mai.

În ultimii 50 de ani, toți președinții francezi au avut un câine la Palatul Elysee, cei mai mulți dintre liderii politici ai Franței alegând un labrador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri