Caută
Close this search box.

O.J. Simpson, 70 de ani, eliberat după 9 ani de stat în închisoare. Unde vrea să se stabilească

Fostul jucător de fotbal american O.J. Simpson a fost eliberat condiţionat, după ce acesta şi-a petrecut ultimii nouă ani în spatele gratiilor pentru un jaf armat din Las Vegas, transmite CNN.

După ce autorităţile au decis în favoarea eliberării lui, Sistemul Penitenciar din Nevada a luat măsuri pentru a-l proteja pe Simpson, acesta fiind mutat singur într-o celulă.

“O.J. Simpson a fost eliberat, este un om liber”, a declarat Brooke Keast, purtător de cuvânt al Sistemului Penitenciar din Nevada.

Simpson a ieşit din închisoare duminică dimineaţă, fiind aşteptat de un prieten. Fostul sportiv plănuiește ca ultimii ani din viață să îi petreacă tot în Las Vegas, șia asta în condițiile în care autoritățile îi cer să nu părăsească Nevada.

În iulie, autorităţile din Nevada au decis în favoarea eliberării condiţionate a fostului jucător de fotbal american.

O.J. Simpson a împlinit recent 70 de ani.

“Ultimul lucru pe care ni-l doream era ca vreun prizonier să încerce să devină celebru după ce-l ataca pe Simpson”, a spus Keast.

“Juice”, aşa cum era cunoscut în perioada de glorie, a petrecut nouă ani după gratii, din totalul de 33, după ce a fost condamnat în 2007 pentru răpire şi jaf armat la un hotel din Las Vegas.

Acesta nu a fost primul său proces. El a fost achitat în 1995 pentru uciderea fostei sale soţii, Nicole Brown Simpson, şi a prietenului acesteia, Ron Goldman. “Procesul secolului”, cum a fost supranumit, a stârnit controverse aprinse în Statele Unite.

Fostul star al fotbalului american a fost descris de autorităţi drept un deţinut model la penitenciarul Lovelock, de securitate medie, aflat în deşertul Nevada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri