Caută
Close this search box.

O mare tenismenă, admiratoare a Simonei Halep, se va retrage după Turneul Campioanelor

Una dintre vedetele circuitului profesionist feminin de tenis în anii ’90 a decis să se retragă la finalul ediţiei din acest an a Turneului Campioanelor, la care participă în proba de dublu, alături de partenera sa, taiwaneza Yung-Jan Chan, anunţă cotidianul sportiv Marca.

FOTO: digisport.ro

Martina Hingis a decis să spună adio tenisului cu ocazia unui eveniment special precum Turneul Campioanelor, mărturisindu-le apropiaţilor săi că doreşte să-şi întemeieze o familie şi să devină mamă.

Hingis este una dintre sportivele care o apreciază foarte mult pe Simona Halep. Elveţianca şi-a exprimat încă din urmă cu câteva luni încrederea că Simona va ajunge numărul unu în lume.

„Este timpul ca Simona să strălucească, este una dintre cele mai bune jucătoare din lume şi am mare încredere în ea”, declara Hingis, în cadrul unei conferinţe de presă, în luna iunie, potrivit digisport.ro.

Martina Hingis, care a împlinit 37 de ani luna trecută, a ocupat primul loc în clasamentul WTA la simplu timp de 209 săptămâni, iar în palmaresul său figurează 43 de titluri, dintre care 5 de Grand Slam, cucerite la Australian Open (1997, 1998, 1999), Wimbledon şi US Open (ambele în 1997).

La dublu, elveţianca a câştigat 64 de turnee, 13 dintre ele de Grand Slam, plus alte 7 trofee majore la dublu mixt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri