Caută
Close this search box.

Patru oameni au murit într-un accident grav, petrecut în Dolj

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar una este în stare gravă, în urma accidentului rutier petrecut, luni dimineaţa, la ieşirea din localitatea doljeană Radovan.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, a confirmat că patru persoane au murit, două femei şi doi bărbaţi, iar cea de a cincea victimă din accidentul de la Radovan a fost preluată de elicopterul SMURD, care a fost solicitat să survoleze zona şi să intervină la nevoie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Barbu, a declarat că accidentul s-a petrecut după ce şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

„Este vorba despre un autoturism în care se aflau cinci persoane, iar şoferul acestuia se pare că a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un cap de pod. Patru persoane- 2 femei, 2 barbati au decedat”, a declarat Amelia Barbu, citată de Mediafax.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri