Caută
Close this search box.

Probleme mari pentru Liviu Dragnea. A fost denunțat

Liderul PSD Liviu Dragnea se pare că are dușmani nu numai pe scena politică ci și în ceea ce privește viața personală.

Astfel,Romică Părpălea, cunoscut drept „mortul lui Dragnea” sau denunţătorul de la „Referendum”, s-a prezentat joi la DNA pentru a fi audiat de procurori în calitate de martor, informează Antena3.

„Haideți să vă spun un lucru. În privința privatizării Tel Drum, după ce CJ a făcut investiții foarte mari, dl Dragnea printr-o semnătură simplă a oferit această societatea puternică unui apropiat care era președinte executiv la PSD, cu care eu am colaborat foarte bine.”, a spus acesta la sosire la DNA.

Părpălea a anunțat că a făcut o nouă plângere la DNA împotriva preşedintelui PSD cu privire la privatizarea Tel Drum.

„În data de 20.07.2017 am făcut plângere penala împotriva lui Dragnea Nicolae Liviu pentru privatizarea Tel Drum şi legăturile acestuia cu toate firmele fiului sau”, spunea Părpălea.

”Plângerea face referire la modul cum s-a privatizat firma Tel Drum, protagonist fiind Dragnea, care era factor de decizie în CJ Teleorman, şi cum au fost girate toate bunurile mobile şi imobile ale Tel Drum pentru firmele fiului său. Acuzaţiile aduse sunt de corupţie deoarece beneficiar este familia sa”, mai spunea Părpălea

 

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri