Caută
Close this search box.

”Rebelul” Boris Johnson ar putea fi decăzut în cabinetul Theresei May

Premierul britanic, Theresa May, a indicat în cadrul unui interviu că Boris Johnson, ministrul britanic de Externe, ar putea trece într-o funcţie inferioară, după ce săptămâna aceasta a întâmpinat o rebeliune din interiorul partidului său, informează Reuters, citând presa britanică.

May a răspuns unor întrebări ale ziarului britanic Sunday Times despre planurile acesteia privindu-l pe Boris Johnson, care deşi pretinde loialitate faţă de premierul britanic, este acuzat de unii dintre aliaţii Theresei May că înaintează propria sa viziune a ieşirii Marii Britanii din UE, arată Mediafax.

”Nu a fost niciodată stilul meu să fug de o provocare şi nu voi începe să fac asta acum”, a răspuns May, semnalând că este pregătită să aducă în cabinetul său noi miniştri şi să-i înlăture pe cei ce i-au cauzat probleme.

”Sunt premier şi este slujba mea să mă asigur că în cabinetul meu se află cei mai buni oameni, să fructific bogăţia talentelor ce-mi sunt disponibile în cadrul partidului”, a adăugat aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri