Celebrul rapper american Snoop Dogg îl atacă pe președintele american Donald Trump, foarte nepopular în rândul comunității hip-hop, într-un nou single intitulat „Make America Crip Again”, informează AFP.

Titlul piesei este o deturnare a sloganului de campanie a lui Donald Trump”Make America Great Again” și se referă la o bandă din Los Angeles „Crips”, de care Snoop Dogg aparține.

Culoarea fetiș afișată de membrii Crips este albastrul, spre deosebire de culoarea bandei rivale, Bloods, roșul. În mod similar, cover-ul proiectului lui Snoop Dogg reprezintă o șapcă albastră pe care scrie „Make America Crip Again’, în timp ce șapca lui Donald Trump și a susținătorilor săi, pe care figurează sloganul originial, era de culoare roșie.

Rapperul din Long Beach, o suburbie din Los Angeles, a anunțat că piesa va face parte dintr-un EP de opt melodii, cu titlu eponim, care va fi lansat săptămâna viitoare.

În single-ul lansat joi, rapperul în vârstă de 45 de ani denunță în termeni virulenți folosirea intensivă a Twitter-ului de către președintele american și îl apără pe Colin Kaepernick, jucătorul de fotbal american care a lansat gestul de protest de a pune un genunchi în jos în timpul intonării imnului național.

Kaepernick și-a atras mânia lui Donald Trump, care l-a calificat cu apelativul „fiu de cățea”.

Potrivit AFP, nu este pentru prima dată când Snoop Dogg îl atacă pe Donald Trump. Rapperul, pe numele real Calvin Broadus, a lansat în luna martie un videoclip pentru melodia sa „Lavender”, în care pretinde că împușcă un clovn care seamănă cu președintele american.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 6 =