Legendarul rocker Tom Petty a decedat, luni, la vârsta de 66 de ani, informează Reuters și AFP citând anunțurile date publicității marți de familia și managerul acestuia.

Artistul a suferit luni un infarct în locuința sa din Malibu, California, și a fost transportat de urgență la Centrul Medical UCLA, însă nu a putut fi resuscitat, a declarat managerul său, Tony Dimitriades.

„Suntem șocați să anunțăm moartea prematură a tatălui, soțului, fratelui, liderului și prietenului nostru, Tom Petty”, a declarat și familia muzicianului american într-un comunicat.

Muzicianul a decedat marți, la ora 20:40 (03.40 GMT), înconjurat de familie, membrii trupei și prieteni.

Tom Petty — care este cunoscut pentru melodii precum „American Girl”, ”Don’t Come Around Here No More” și ”I Won’t Back Down” — și-a construit o carieră solo, însă a activat în grupul The Heartbreakers și în supergroupul The Traveling Wilburys.

Petty și The Heartbreakers au început anul acesta un turneu american pentru aniversarea a 40 de ani de la formarea acestei trupe și au susținut trei concerte în luna septembrie. Formația urma să cânte în New York, în luna noiembrie.

119 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =