Caută
Close this search box.

Ziua Z pentru România. Iohannis mesaj de ultimă oră pentru Mihai Tudose

Președintele Klaus Iohannis și premierul Mihai Tudose au avut o discuție înainte de a merge la fabrica Ford de la Craiova, iar premierul i-a dat asigurări că se vor realiza obiectivele de transport din această zonă, solicitate de gigantul american.

”Am susținut mereu necesitatea de a exista un dialog constructiv cu autoritățile, fie ele centrale sau locale. Din acest punct de vedere, fabrica Ford este un bun exemplu de colaborare între administrația locală și investitorii locali.Rețeaua de transport este foarte importantă pentru România, pentru că aceasta ridică nivelul de Infrastuctura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern. În acest sens mă bucur că se află astăzi aici premierul și miniștrii.În discuțiile pe care le-am avut până să ajungem aici, am primit toate asigurările și am primit toate promisiunile necesare că se vor realiza obiectivele de transport”, a spus președintele Klaus Iohannis, la Craiova.

Astăzi, conducerea PSD va decide dacă acceptă remanierea Guvernului propusă de premeirul Mihai Tudose. Acesta a cerut ca toți miniștrii cu probleme penale să fie demiși din Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri