Caută
Close this search box.

Rețeaua electrică națională are probleme mari – Bucureștiul la un pas de colaps

Reamintim că în această seară zona de nord și de est a Bucureștiului a fost lovită de o cădere de tensiune majoră, afectând mii de imobile și, implicit, de familii.

La fel au fost afectate transportul în comun și semafoarele de pe marile artere.

Surse din cadrul Electrica ne-au declarat că este foarte posibil să fi căzut un transformator de 110 kilovolți, lucru care duce la întreruperea alimentării pe zone mari ale rețelei.

Interesant este că în seara de miercuri, partea de rețea de 10 kilovolți de pe Șoseaua Iancului era căzută, pe când cea de 20 de kilovolți de pe Matei Voievod funcționa, ne-au informat sursele citate.

Treptat, E-Distribuție Muntenia remediază defecțiunile apărute.

”În după-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a apărut un defect în rețeaua de electricitate din zona București, nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor stații de transformare operate de E-Distribuție Muntenia în partea de nord și de est a Bucureștiului. E-Distribuție Muntenia lucrează pentru alimentarea clienților, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol”, anunță Enel printr-un comunicat de presă.

Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri