Caută
Close this search box.

Proteste la Sibiu. Dragnea şi Tudose s-au refugiat într-un hotel. VIDEO

O întâlnire programată în jurul amiezii, la sediul central al PSD Sibiu, de lângă Piața Mare, a fost anulată, după ce în zonă au apărut în jur de 20 de protestatari.

FOTO: .turnulsfatului.ro

Aceștia au început să scandeze împotriva social-democraților și să-i apostrofeze pentru promovarea legilor justiției sau pentru amânarea unor reforme propuse în campania electorală.

„Noaptea ca hoţii!”, „Hoţii!”, „Ruşine, ruşine să vă fie!”, au scandat manifestanţii.

În scurt timp, au apărut câțiva jandarmi care au securizat o zonă în fața sediului PSD, însă n-a mai fost cazul. Luminile în sediul PSD s-au stins rând pe rând.

Conform programului, până să ajungă la sediul PSD, Dragnea şi Tudose aveau planificată o scurtă vizită la Spitalul Clinic Județean. Întâlnirea de aici, cu personalul medical, s-a consumat în zece minute, potrivit turnulsfatului.ro.

Anunțați de faptul că în fața sediului PSD s-au strâns mai mulți protestatari, Dragnea și Tudose au plecat spre un hotel de la intrarea în Sibiu. În jurul orei 17.30 liderii locali ai PSD Sibiu au părăsit sediul organizației județene și s-au regrupat la rândul lor la hotel, pentru a participa aici la întâlnirea cu Liviu Dragnea și Mihai Tudose.

Preşedintele PSD nu renunoaşte nimic

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a afirmat, miercuri, că nu planificase să ajungă la sediul PSD Sibiu și a decis, împreună cu premierul Mihai Tudose, să facă o vizită neanunțată la Spitalul Clinic Județean de Urgență.

„Nu a fost planul să mergem la sediu. (…) Noi am fost la spital. (…) Nu am venit cu avionul, să avem o oră fixă, am plecat mai târziu, am hotărât împreună să mergem la spital, să facem o vizită neanunțată, că erau solicitări să se realizeze niște investiții în diverse unități medicale și discuția a fost foarte bună cu conducerea de acolo și s-a decis Guvernul să facă un spital nou la Sibiu. Au și un teren disponibil de 20 de hectare”, a declarat Dragnea la un hotel din Sibiu, unde s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai Organizației județene a PSD.

După încheierea întâlnirii, liderul social-democrat a revenit cu noi precizări referitoare la programul vizitei.

„Nu știu cine a făcut programul (…). Doi, am discutat cu premierul la București ca, atunci când ajungem la Sibiu, amândoi să decidem unde mergem. Am decis amândoi să mergem la spital (…), am vorbit cu Bogdan Trif (președintele PSD Sibiu — n.r.) când ne apropiam de spital că vreau să facem întâlnirea aici, să nu facem la sediu, ca să nu mai traversăm tot orașul după ce terminăm întâlnirea. Și întâlnirea politică a fost aici”, a spus Dragnea, potrivit Agerpres.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri