Caută
Close this search box.

SUA: Incident armat la un supermarket Walmart din Colorado, doi morți și un rănit

Doi bărbați au fost uciși și o femeie rănită miercuri cu focuri de armă într-un supermarket Walmart în statul Colorado (vestul Statelor Unite), a anunțat poliția locală, citată de AFP.

Pe contul său de Twitter, poliția din Thornton a „confirmat” decesul a doi „adulți de sex masculin”, precum și spitalizarea unei femei, fără alte precizări. Mai târziu, presa locală anunța trei morți, ceea ce ar însemna că și femeia rănită ar fi decedat.

„Numeroase persoane au fost afectate. Stați departe de această zonă”, indicase cu două ore mai târziu poliția din Thornton, regiunea Denver, fără a indica dacă schimbul de focuri s-a încheiat.

Mai mult de 33.000 de decese legate de arme sunt raportate în fiecare an în Statele Unite, potrivit unui studiu publicat luna aceasta.

Luna trecută, un trăgător a ucis 58 de persoane la Las Vegas în cel mai grav incident armat din istoria modernă a SUA. Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, a rănit de asemenea alte aproape 500 de spectatori la un concert de muzică country, înainte de a se sinucide.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri