Caută
Close this search box.

Kevin Spacey, noi acuzări de hărțuire sexuală aduse de unii membri ai echipei serialului „House of Cards”

Un fost asistent de producție de la „House of Cards” a afirmat joi că actorul Kevin Spacey l-a agresat sexual, iar mai mulți membri din echipa care produce acest serial au spus că starul hollywoodian a avut un comportament de „prădător” pe platoul de filmare, a anunțat presa locală, citată de DPA.

Kevin Spacey „și-a introdus mâinile în pantalonii asistentului de producție” și, ulterior, „l-a încolțit” în rulota lui, blocându-i accesul spre ieșire în timp ce îl atingea într-un mod nepotrivit, potrivit CNN, citat de Agerpres.

Opt persoane care lucrează sau au lucrat în echipa de producție a serialului „House of Cards” au făcut la rândul lor acuzații despre „mediul de lucru toxic” pe care, potrivit lor, Kevin Spacey l-ar fi creat „prin intermediul unui tipar de hărțuire sexuală”. Ei spun că acțiunile lui Kevin Spacey vizau în special bărbați tineri și că incidentele au inclus „atingeri ne-consensuale” și „comentarii grosolane”.

Netflix a anunțat joi că a sistat pe termen nedeterminat filmările pentru cel de-al șaselea sezon din „House of Cards”, care va fi și ultimul. Agentul de presă al actorului Kevin Spacey, care după apariția în presă a acestor acuzații a renunțat la colaborarea cu starul hollywoodian, potrivit site-ului Deadline Hollywood, a precizat că renumitul actor, în vârstă de 58 de ani, se află într-o perioadă de „evaluare și de căutare a unui tratament”.

Duminică, actorul american Anthony Rapp a dezvăluit într-un interviu pentru BuzzFeed că starul hollywoodian i-a făcut avansuri sexuale atunci când el era adolescent.

Anthony Rapp, interpretul unui rol principal în serialul TV „Star Trek: Discovery”, avea pe atunci vârsta de 14 ani, iar Kevin Spacey 26 de ani.

Spacey a publicat apoi un mesaj online în care a prezentat scuze publice, însă a precizat că nu își amintește acel incident, întrucât acesta „s-a întâmplat cu peste 30 de ani în urmă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri