Caută
Close this search box.

Iordache, despre protestatarii de duminică: Ori au fost dezinformaţi, ori nu cunosc legile

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PSD, Florin Iordache, a declarat, luni, că protestatarii care au manifestat, duminică, împotriva modificărilor la legile Justiţiei, ori nu cunosc legile, ori au fost dezinformaţi.

„Din punctul meu de vedere, solicitările din Piaţă noi tocmai le-am transpus în lege. Ori există o foarte mare dezinformare, ori cei care protestează nu cunosc legile, pentru că cele două probleme invocate: cea cu numirea şi revocarea procurorilor, noi am prevăzut ca preşedintele să fie cel care are ultima semnătură, iar în ceea ce priveşte Inspecţia Judiciară – noi am prevăzut să fie instituţie independentă. Deci, repet, dacă protestăm, hai să ne uităm şi pe legi”, a susţinut Iordache luni, la Palatul Parlamentului.

Câteva mii de persoane s-au strâns, duminică seară, în Piaţa Victoriei din Capitală şi au plecat apoi în marş către Palatul Parlamentului, aceştia manifestând şi la sediul Ministerului Justiţiei faţă de modificările aduse proiectului legilor justiţiei.

Manifestanţii au ţinut un moment de reculegere în Piaţa Universităţii, în semn de respect faţă de victimele Revoluţiei, şi au intonat imnul de mai multe ori, pe parcursul marşului. Ei au scandat ”Justiţie, nu corupţie”, ”PSD, ciuma roşie”, Nu vrem să fim o naţie de hoţi” sau ”Jos Guvernul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri