Caută
Close this search box.

Românul care a luat masa cu Donald Trump. Vezi ce a zis liderul american despre România

Cel mai tare om al planetei dă bacșiș ospătarilor.
Puțină lume are privilegiul de a lua masa cu cel mai puternic om al planetei, președintele SUA, Donald Trump. Iată că printre favoriții sorții se numără încă un român, care recent a avut ocazia să stea la masă și să converseze cu liderul american. Privilegiatul este Adrian Fundeneanu, un român plecat din țară pe vremea lui Ceaușescu, care, după multe peripetii, s-a stabilit cu familia în SUA, unde a locuit peste 30 de ani. De curând, a revenit acasă, investind astfel în România banii strânși cu trudă în State. În România, a fondat un trust de presă online, format din publicațiile Magnanews.ro, Toparhitecti.ro, Tophospitals.ro și Creativeromania.ro. De remarcat că Magnanews.ro este singura publicație din țară care are o subredacție la Washington.
 
În această calitate, Adrian Fundeneanu a avut șansa de lua cina cu președintele Trump.
De la Adrian am aflat că Donald Trump este un tip politicos, care nu consumă niciodată alcool si care este deosebit de mărinimos cu chelnerii. „Am vorbit cu președinte Trump. A fost o cină de familie. Nici el si nici familia lui nu beau alcool. Este un om cu o personalitate puternică. Mi-a spus că este bucuros să strângă mâna unui român și să vorbească cu mine”, declară Adrian Fundeneanu. „România e o țară prietenă și mă bucur să va strâng mâna”, a afirmat Donald Trump.
„La cina de familie, presa nu a fost lăsată să intre în salon, doar cei care au avut invitație la acel dinner cu președintele. Cu toate că este un bărbat puternic, de 190 cm, solid, la cei 72 de ani gândește și se mișcă aproape ca la 40. Foarte viguros, franc și deschis, vorbește cu o voce puternica. Când a comandat mâncarea, a făcut-o repede și precis. Când a dat bacșis șefului de sală, pentru chelneri, a scos bani din buzunar, i-a numarat si i-a dat. Eficient în tot ceea ce face. Îi umblă mintea uimitor de rapid. Iubește America prin tot ce face și tot ce spune. Va fi un mare președinte. Nu ține absolut deloc să pozeze. Este foarte natural. Nu se vopsește, coama lui de păr e naturală. Chiar dacă unii îl discreditează, alții îl adoră pentru patriotismul lui. Parte din presă îl picteaza în culori nefavorabile, dar nu au dreptate. Eu cred că trebuie să fim mândri că avem așa un președinte. Iar ca om, personalitatea lui este uriașă – dar nu o folosește ca să te umilească, așa cum spun unii, din contră, te tratează cu respect”, mai dezvăluie omul de afaceri, Adrian Fundeneanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri