Caută
Close this search box.

Cine sunt victimele atacului armat din Texas. Atacatorul a tras și într-un membru al familiei sale

Presa americană a dezvăluit primele nume ale persoanele decedate duminică dimineață, în atacul din biserica baptistă din Southerland Springs, Texas. Familia pastorului bisercii a făcut deja public faptul că fiica lor de 14 ani se numără printre cei 26 de oameni uciși în timpul slujbei. Tot acolo se afla, însă, și o rudă a criminalului. Este vorba despre bunica soției sale.

Potrivit CNN, majoritatea victimelor atacului armat din biserica din Texas se cunoșteau de ani de zile, așa cum este de așteptat într-un oraș mic, precum Sutherland Springs, unde oamenii se intersectează zilnic pe stradă, la școală sau în biserică. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca viețile acestor oameni să fie curmate tocmai în lăcașul sfânt, așa cum a facut-o Devin Kelley, barbatul care s-a sinucis la scurt timp după ce a deschis focul de armă. Iată cine sunt o parte dintre victime, potrivit autorităților.

Lula White era bunica soției atacatorului și frecventa biserica baptistă cu regularitate

Autoritățile spun că Lula White era bunica soției lui Devin Kelley. Femeia se oferea des să îi ajute pe cei din biserică, potrivit prietenilor săi de pe Facebook.

„Nu am nici o îndoială unde se află acum, ea este în cer, punându-și coroanele și bijuteriile la picioarele lui Iisus și sărbătorind. Îmi este și îmi va fi dor de mătușa Lula Woicinski White”, a scris pe Facebook Amy Backus, nepoata acesteia.

Un alt membru al familiei, Sales Charity, a postat pe Facebook, „Îi vom duce dorul nespus mătușii Lula Woicinski White. Nu cred că a existat vreodată un moment când nu avea un zâmbet pe față sau un subiect amuzant de povestit.”

Tatăl lui Annabelle Pomeroy era pastorul bisericii, dar duminică se afla în afara orașului

Tânăra din imagine era fiica de 14 ani a lui Sherri și Frank Pomeroy, pastorul oficial al bisericii, care era în afara orașului în momentul în care au avut loc împușcăturile.

„Am pierdut-o nu doar pe Belle ieri, dar singurul lucru care mă încurajează este faptul că Belle era înconjurată de familia de la biserică, care o iubea.”, a spus Sherri Pomeroy.

Am mâncat împreună, am râs împreună, am strigat împreună și ne-am închinat împreună. Acum majoritatea familiei noastre bisericești a dispărut, clădirea bisericii este distrusă și puținii dintre noi care am rămas în urmă am suferit pierderi enorme. Pe cât de lipsită de sens este această tragedie, draga noastră Belle nu ar fi făcut față pierderii atâtor oameni de suflet.”, a mai declarat Pomeroy.

 

Haley Krueger era voluntar la biserica baptistă din Southerland Springs

O altă adolescentă care a murit în timpul atacului este Haley Krueger. Fata de 16 ani a ajutat la împărțirea micului dejun la biserică, în acea dimineață, a declarat mama ei, Charlene Marie Uhl.

Haley iubea copiii și aștepta cu nerăbdare să devină asistent medical într-o unitate neonatală de terapie intensivă. Îi plăcea să frecventeze biserica baptistă din Sutherland Springs, a mai adăugat mama fetei.

Bryan si Karla Holcombe se numără printre victimele atacului de duminică din Southerland Spring

Și opt membri ai familiei Holcombe au murit în timpul împușcăturilor. Bryan Holcombe a fost pastorul invitat să țină slujba de duminică. Locuia într-o fermă din apropierea Floresville, împreună cu soția sa, Karla Holcombe.

Ceilalți membri din familia sa care au murit au fost fiul lui Bryan Holcombe, Danny și soția sa, Karla Holcombe; Noah Holcombe, fiica lui Danny, de 17 luni; Crystal Holcombe, soția gravidă a lui John, al doilea fiu al lui Karla și Bryan, care a supraviețuit atacului, și trei dintre cei cinci copii ai lui Crystal Holcombe, cărora John le era tatăl vitreg. Doi dintre copiii ei au supraviețuit și sunt în spital împreună cu John Holcombe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri