Caută
Close this search box.

Când genurile muzicale se întrepătrund

Miercuri este seara de concerte oferita de Orchestra de Camera Radio in Sala Mihail Jora a Societatii Romane de Radiodifuziune.

Miercuri, 8 noiembrie , este o seara speciala pentru spectatori si radioascultatori datorita conceptului inedit in care muzica clasica, muzica de opera, ritmurile date de percutie au nascut un concert spectaculos, plin de energie si de culoare.

Marimbafonul, glockenspielul, toba, clopotele vor fi soliste intr-o frenezie ritmica . Conceptul „Two vibes symphony” este nascut la initiativa lui Alexandru Anastasiu, alaturi de percutionistul Ciprian Rogojan (cunoscut in concertele trupei Sistem) si dirijorul Constantin Adrian Grigore. Vocile Corului Academic Radio vor fi si ele parte din suita instrumentala clasica, alaturi de instrumente din orchestra – vioara, violoncel, contrabas, flaut, clarinet, trompeta, corn englez,trombon.

Invitata speciala a serii este Laura Bretan, domnisoara care a cucerit lumea prin calitatea vocii . Castigatoare la „America’s got  talent” si „Vocea Romaniei”, Laura va canta doua arii de opera si se va alatura orchestrei in melodii cunoscute precum piesa trupei Metallica – Nothing else matters.

Concertul poate fi ascultat pe Radio Romania Cultural si Radio Muzical, biletele din sala de spectacole fiind epuizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri