Caută
Close this search box.

Bărbatul care a fugit de la accidentul din zona Baicului din Capitală, prins și reținut

Bărbatul care a fugit, marţi seara, de la locul accidentului care avut loc în zona Baicului din Capitală, în urma căruia o femeie a fost rănită şi o alta a decedat, a fost reţinut pentru 24 de ore, transmite Bridaga de Poliţie Rutieră a Capitalei.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Având în vedere că cercetarile sunt în desfăşurare şi că orice date referitoare la dinamica accidentului pot împieta asupra cursului anchetei, aceste informaţii vor face obiectul unei comunicări ulterioare”, transmit poliţiştii.

Anchetatorii verifică acum cauzele accidentului, urmând a stabili cine este responsabil de producerea acestuia. În prezent, poliţiştii nu au identificat persoana vinovată pentru accidentul de marţi seara.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) s-a autosesizat şi a cerut conducerii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) să verifice timpii de reacţie şi deciziile luate de comandantul intervenţiei care a avut loc în urma unui accident care a avut loc, marţi seară, în Capitală.

Un accident rutier a avut loc, marţi seară, în zona Baicului din Bucureşti, după ce, potrivit primelor informatii, o femeie nu ar fi acordat prioritate şi a fost izbită de un şofer, care potrivit martorilor, circula regulamentar. În urma impactului, maşina tinerei a luat foc, iar aceasta a decedat. Pasagerul din dreapta, o fată de 18 ani, este în stare foarte gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, ea având arsuri pe 45% din suprafaţa corpului.

Potrivit unor martori, ambulanţa a ajuns la faţa locului după aproape 25 de minute de la producerea accidentului.

În acest context, DSU s-a autosesizat şi verifică dacă intervenţia a avut loc conform procedurilor în vigoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri