Caută
Close this search box.

Traficul restricționat, marți, pe arterele adiacente stadionului „Național Arena”

Traficul rutier se va restricționa marți pe arterele adiacente stadionului „Național Arena”, unde va avea loc meciul de fotbal dintre echipele naționale ale României și Olandei, informează Brigada Rutieră.

Polițiștii rutieri vor lua măsurile de restricție în funcție de afluența publicului și dacă situația o va impune, după cum urmează:

—Banda I pe Str. Vatra Luminoasă, între Str. Tony Bulandra și Str. Pierre de Coubertin, începând cu ora 10.00, gradual, până după închiderea jocului;

—Străzile care fac legătura între Str. Vatra Luminoasă și Str. Maior Coravu, pe de o parte și între Bd. Basarabia și Str. Maior Coravu, pe de altă parte, începând cu ora 10.00, gradual, până după închiderea jocului;

—Str. Maior Coravu, de la ora 10.00, gradual, până după închiderea jocului;

—Str. Tony Bulandra, de la ora 10.00, gradual, până după închiderea jocului;

—Str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Stadionul Național Arena, începând cu ora 10.00, gradual;

—Str. Sg. Vasile Șerbănică, între Bd. Basarabia și intrarea în stadion, începând cu ora 17,00, până după închiderea jocului;

—Bd. Basarabia, pe sensul de circulație dinspre intersecția cu Bd. Chișinău, spre Piața Hurmuzachi, ora 22.00, până la defluirea spectatorilor din stadion, spre oraș.

Jandarmeria Capitalei va asigura marți măsurile de ordine și siguranță publică pentru buna desfășurare a partidei de fotbal dintre reprezentativele României și Olandei, ce se va disputa pe Arena Națională, informează un comunicat de presă al instituției.

Peste 300 de jandarmi vor acționa pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a stadionului, precum și pe traseele de deplasare a suporterilor și pentru prevenirea apariției unor incidente violente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.

Jandarmi din cadrul echipelor de dialog, vorbitori de limba engleză, vor participa la această misiune cu scopul de a asigura o bună relaționare cu suporterii echipei oaspete.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19,00 doar pe bază de bilete și invitații, iar pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. Este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri