Caută
Close this search box.

Rex Tillerson, șeful diplomației americane, se află în România

Șeful diplomaţiei americane, Rex Tillerson, a ajuns, miercuri seara, într-o vizită neoficială în România.

Rex Tillerson, un lider de top al industriei americane, a fost numit de președintele Trump la conducerea Departamentului de Stat, în februarie 2017. Un ministru extrem de dinamic, Tillerson este puternic angajat în efortul diplomatic american, prin numeroasele sale misiuni externe.

Rex Tillerson l-a însoțit pe președintele Donald Trump în turneul asiatic care a inclus vizite în Japonia, Coreea, China, Vietnam și Filipine, aflându-se în misiune din data de 4 noiembrie.

Biroul de Presă al Ambasadei SUA a precizat pentru Digi24 că Rex Tillerson nu are niciun program oficial în România.

Un răspuns

  1. Cu tiganul nemtilor ajuns staroste peste Romania, USA incearca sa mai tempereze germanizarea tarii. Care este initiata de peste 10 ani si care a devenit evidenta, pentru ca Germania nu se screme doar sa scape de tutela americana, dar vrea sa aiba satelitii ei, iar Romania este prea ieftina de a fi cumparata, ca sa nu reprezinte tinta perfecta: „…şi a Fundaţiei Creştin Democrate (FCD), conduse de Teodor Baconschi. Ambele oferă burse pentru studenţii români, cu scopul clar de a forma o elită care va lucra, în cele din urmă, pentru interesele germane din România.Fundaţia lui Baconschi, campioana sponsorizărilor de la „Konrad Adenauer” şi „Hanns Seidel”…Caracatiţa finanţărilor germane a ajuns si…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri