Caută
Close this search box.

Senzațional: Real Madrid, Liverpool, Bayern Munchen, ar putea juca un turneu la București

În 2018 iubitorii sportului și ai fotbalului din România, în special cei din București, ar putea urmări la lucru, chiar pe ”Arena Națională”, echipe celebre ale lumii cum sunt Real Madrid, Liverpool, precum și una din echipele germane Bayern Munchen sau Borussia Dortmund. Gazda celor trei ”giganți” ar putea fi FCSB (fosta Steaua), conform unor surse demne de încredere ale Gazetei Sporturilor, dar numai în cazul în care oficialii și responsabilii vicecampioanei ar fi de acord cu acest proiect. Astfel, în perioada mandatului lui Laurențiu Reghecampf, o inițiativă similară a fost refuzate de conducerea ”roș-albaștrilor”.

Autorii proiectului sunt compania de evenimente sportive SportFive și omul de afaceri Adrian Thiess, care au început deja corespondența cu grupările din străinătate, pentru a găsi datele acceptabile în calendarele de pregătire și competiționale ale acestora. Dacă liderii foștilor steliști de la FCSB vor declina invitația de a evolua în acest ”patrulater”, există variantele de aducere a unor echipe din Turcia, care au numeroși fani în România, precum Galatasaray sau Fenerbahce, ambele din Istanbul.

Totuși, se speră că FCSB va fi cea de-a patra echipă, mai ales că ea este singura din România care poate umple oricând Arena Națională din București. Cu atât mai mult în cazul unor partide de asemenea nivel, fie ele și amicale, așa cum a fost inițiativa lui Dinamo din vara lui 2012, când tot pe arena nr. 1 a țării a evoluat Barcelona lui Messi și Pique. Astfel de încercări au mai avut loc și în 2015 și 2016, dar au căzut din varii motive, 2018 părând a fi un an cu mai mari șanse decât cele din anii anteriori. Tot sursele ”Gazetei” spun că turneul nu poate avea loc decât în timpul  pauzei competiționale dintre sezoanele Ligii I, pregătindu-se, așadar, o vară antologică pentru iubitorii fotbalului din România. (foto youtube.com)

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri