Caută
Close this search box.

Secretul demisiei la TAROM: chiria din Otopeni trebuie să crească de la 4 euro/mp, la 40 de euro/mp

Directorul interimar al TAROM, Ileana Daniela Dragne, și-a dat demisia de la conducerea companiei aeriene de stat. Dragne și-a anunțat demisia miercuri seara invocând motive medicale. Dragne era al patrulea director general al TAROM în acest an după Florin Susanu, Dan Iulius Plaveti și Eugen Davidoiu. De ce ”se îmbolnăvesc” așa des directorii acestei companii de stat?

Surse din cadrul TAROM ne-au dezvăluit că TAROM este singura companie de transport aerian care are baza în spațiile Aeroportului Otopeni. Pentru aceste spații plătește o chirie de 4 euro pe metru părtat.

Cu o lună în urmă, Ministerul Transporturilor a solicitat semnarea unei noi înțelegeri între Aeroportul Otopeni și TAROMN, în urma căruia compania de transport aerian cu capital de stat să plătească o chirie de 40 de euro pe metru părtat către aeroport. Această creștere de 10 ori a chiriei, brusc, ar distruge efectiv TAROM, prin pierderea zonei cargo. Compania se confruntă oricum cu mari problem financiare.

Angajații TAROM nu înțeleg de ce o companie de stat este distrusă, în acest fel, chiar de către propiul patron: statul.
Ileana Daniela Dragne a încercat să negocieze această chirie, dar Ministerul a fost inflexibil, iar singura soluție pentru directorul pus în funcție doar de o lună a fost demisia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri