Caută
Close this search box.

Adrian Năstase mătură pe jos cu Victor Ponta: ”Putea să tacă. Rufele sunt murdare și din cauza lui!”

Au trecut de mult vremurile în care, total necunoscut fiind, Victor Ponta era aruncat în față, în vâltoarea arenei de politice, de însuși premierul de atunci, Adrian Năstase. Acesta îl și poreclise pe viitorul prim-ministru ”micul Titulescu”.

Ei bine, ”micul Titulescu” este acum criticat foarte dur de către tocmai mentorul său. Astfel, Adrian Năstase crede că Ponta are mari probleme de caracter, după ce a dezvăluit, în pubic,  în mai mule rânduri, numeroase  detalii de la discuții și întâlniri private cu politicieni,oameni de afaceri, magistrați, persoane din serviciile secrete etc.

”Ponta are calități de om politic. Nu știu dacă are calitățile necesare de loialitate. Ăsta e marele lui defect. Avea calități foarte bune, nu știu dacă va reuși să treacă peste problemele de caracter. Nu-l mai recunosc în ultima vreme. Poate l-am cunoscut într-o vreme, dar m-am înșelat. Ponta era unul dintre participanții la întâlnirile cu cei pe care îi numește statul paralel. El nu are dreptate nici când are dreptate. El nu are cum să-l critice pe Dragnea, moral nu are cum. Ponta putea să tacă, să lase deoparte sentimentul său de frustrare și să nu iasă cu rufele murdare în piața publică. Rufele sunt murdare și din cauza lui.”, a declarat fostul premier și candidat la președinție, Adrian Năstase, la Antena 3.

Un răspuns

  1. Adrian Nastase, catre PSD: lasati mitingurile, puneti mana pe carte!”____––____nastase e tip titrat, nimic de zis, numai ca sta prost la capitolul „fairness and Justice”, cred ca i se trage de la faptul ca in copilarie in loc sa citeasca Arici-Pogonici, l-a citit pe George Bradshaw , mai precis cartea sa”Practise to Deceive”, o parte din ea stand la baza celebrului film, „Cum sa furi un million”(How to steal a Million)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri