Caută
Close this search box.

Senator PSD, jigniri la adresa jurnaliştilor: Ciobanii ăştia!

Prezenți la Comisia de Apărare din Senat, unde a fost avizat pozitiv proiectul privind achiziționarea rachetelor Patriot, jurnaliștii au dorit să-i ia declarații ministrului Mihai Fifor, când senatorul PSD de Constanţa, Tit Liviu Brăiloiu, a spus, referindu-se la ei, „ciobanii ăștia”.

FOTO: ziuaconstanta.ro

Ulterior, jurnaliștii l-au abordat pe senator pe holurile Parlamentului, întrebându-l de ce îi consideră pe reprezentanții presei ciobani.

„Nu știu, nu știu. Nu-mi aduc aminte”, a răspuns Brăiloiu, mărind pasul spre lift. După ce jurnaliștii i-au precizat că spusele sale au fost auzite și de ministrul Fifor și există dovada, senatorul PSD a încercat o explicație:

„Când călcați un om pe picioare și-l îmbrânciți, vă cereți scuze. (…) Orice meserie este onorabilă”, a spus Brăiloiu, potrivit digi24.ro, adăugând că el a fost jignit destul „până acum” de presă.

Senatorul PSD nu este la prima ieșire de acest fel. În februarie, în timp ce președintele Klaus Iohannis ținea un discurs în fața Camerelor reunite, iar parlamentarii PSD au început să părăsească sala, Brăiloiu a făcut un gest obscen spre deputatul USR Silviu Dehelean, care filma scena cu telefonul. Parlamentarul USR a postat, ulterior, pe contul său de Facebook, înregistrarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri