Caută
Close this search box.

Alexandru Tomescu si Sanziana Mircea va invita la recital

Desi zilele de miercuri sunt dedicate Orchestrei de camera Radio, in aceasta miercuri, 22 noembrie 2017, tot muzica de camera va rasuna pe scena Salii Radio dar sub un alt context timbral: duo-ul vioara si pian.

Castigator a multor concursuri nationale si internationale, Alexandru Tomescu canta din 2007 pe vioara Stradivarius care i-a apartinut maestrului Ion Voicu.  Alaturi de pianista Sanziana Mircea, nominalizata in 2017 cu titlul de Young Steinway Artist – distinctie de elita pentru tinerii pianisti –  in acest recital, Alexandru Tomescu va canta trei sonate din diferite perioade muzicale – clasic, romantic si contemporan – care impun stiluri diferite, rafinament interpretativ si eterna cautare a mesajului compozitiei.

Recitalul de la Sala Radio va incepe la ora 19,00 si spectatorii, alaturi de miile de melomani ascultatori ai Radio Muzical si Radio Cultural vor audia Sonata primaverii de L.van Beethoven,  Sonata nr.2 in la major pentru pian si vioara , opus 100 de J. Brahms si Sonata in caracter romanesc de G. Enescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri