Caută
Close this search box.

CASTiNG – o producție originală DIUD, din decembrie pe YouTube

Din 14 decembrie, CASTiNG, un nou serial online de comedie, ajunge pe YouTube.

Olimpia Melinte, Andreea Șovan, Ana Udroiu și Romina Sehlanec intră în pielea personajelor imaginate de ele, într-o producție independentă semnată de studioul DIUD și distribuită gratuit, pe parcursul a 8 săptămâni, pe canalul casting.series.

 CASTiNG spune povestea a patru prietene, patru actrițe mereu în căutarea succesului. De-a lungul celor 8 episoade, Gina, Carmen, Vali și Miss, patru actrițe cu acte în regulă, recurg la cele mai neaşteptate modalități de a face față eșecurilor profesionale dar și provocărilor vieții cotidiene. Încărcate cu o energie molipsitoare ele sunt gata să întoarcă lumea cu susul în jos, iar subiectul serialului le face să treacă printr-un spectru larg de situații sensibile, ilare și uneori chiar ilegale.

Inspirat din evenimente și personaje care se pot regăsi în viaţa de zi cu zi, scenariul serialului CASTiNG poartă semnătura celor patru protagoniste. Regia primelor 8 episoade a fost realizată de 6 regizori tineri, cunoscuți pentru abordările curajoase și proiectele îndrăznețe în care s-au implicat de-a lungul timpului: Millo Simulov, Andrei Gheorghe, Florin Babei, Iliana Dumitrache, Roxana Andrei și Andrei Ion.

Actorul Ionuț Grama, regizorul și producătorul Dan Chișu, actrițele Emilia Dobrin și Dana Voicu,

producătorul Codin Maticiuc și comedianul Ionuț Bodonea (10 lucruri) se numără printre vedetele care-și fac simțită prezența în primul sezon al serialului, interpretând personaje secundare și condimentând povestea prin apariții savuroase.

Filmările s-au desfășurat într-un ritm alert, pe parcursul a 28 de zile, în peste 15 locuri din București, iar eforturile de producție au presupus coordonarea unei echipe de peste 40 de profesioniști din domeniul cinematografiei, specialiști în conținut online și divertisment, stiliști și make-up artiști.

Despre serialul CASTiNG ne spune câteva cuvinte Andrei Gheorghe unul dintre regizori și producătorul serialului.

“A ieșit atât de bine încât poate concura cu seriale foarte populare de pe TV. Ne-am înțeles de minune cu fetele la filmare, chiar dacă au fost multe zile, uneori foarte stresante. Ne-a ajutat mult faptul că ele au scris scenariile și își cunoşteau bine personajele. Ca producător pot să spun că serialul reprezintă un flagship pentru o nouă direcție spre care ne îndreptăm, aceea de producători de content. Până la finalul lui 2018 vrem să lansăm mai multe emisiuni online, iar CASTiNG este punctul de plecare în această aventură și deja ne facem planuri pentru sezonul 2’’

Serialul CASTiNG se poate urmări pe canalul de YouTube https://www.youtube.com/c/casting.series/ din 14 decembrie, în fiecare zi de joi.

DIUD este unul dintre cele mai “mari” studiouri „mici” de producție cinematografică și creație publicitară video din România. DIUD acoperă toate serviciile realizării de film artistic și publicitar, de la concept la post-producție,de la primul cut la edit-ul final, semnând sute de proiecte online si TV, scurt și lungmetraje.

Trailerul oficial poate fi urmărit :

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri