Caută
Close this search box.

Șoc în Cehia: FCSB ia prima bătaie în Europa, după un gol din ofsaid

Foștii steliști au trâit trista experiență a primei bătăi din acest sezon, după un șir spectaculos de victorii în grupele Europa League. Vicecapioana noastră a fost învinsă destul de clar de cehii de la Viktoria Plzen, un 2-0 (0-0), conturat mai ales grație primului gol marcat dintr-un ofsaid evident. Imediat după pauză, în min.49, autorul golului cu probleme a fost Milan Petrzela, a înscris din 6 metri, primind o pasă lungă, peste întraga linie defensivă, de la fundașul Hrosovsky.

Protestele românilor au fost inutile. Atâta doar că Petrzela, altfel nu orea strălucitor în joc, se afla într-un ofsaid fără dubii.  Mai târziu, în min. 76, Jan Kopici a mărit avantajul lui Plzen şi a asigurat o victorie surprinzătoare, în fața unei echipe care se descurcase mult mai bine, altădată, tot acolo.

Și o altă surpriză, în Elveția, acolo unde Lugano a învins pe Happoel Beer Sheva, team-ul israelian ratând şansa de a lupta până în ultima ”rundă” pentru calificare.

 

Totuși, FCSB-ul lui Becali e tot pe locul 1 în clasament, cu 10 puncte. Plzen are 9 și e aproape calificată în următoarea fază a competiţiei. Dacă Plzen va obţine un rezultat mai bun ca Steaua în ultima etapă, vicecampioana României pierde primul loc în grupă. Dacă pierd acel ultim meci, cehii ar putea rata și calificarea, în favoarea elvețienilor din orașul Lacului Lugano. (foto prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri