Caută
Close this search box.

Hagi, foarte supărat, la Ovidiu, după egalul cu Poli Timișoara

Final neașteptat la Ovidiu, unde campioana României a dominat categoric, însă a obținut doar un rezultat de egalitate, Viitorul – Poli Timișoara 1-1 (1-0), după un șir remarcabil de victorii pe același teren.
Viitorul putea câștiga ușor, conducea cu 1-0 prin golul de generic al lui Cristi Ganea, în min.25. Apoi putea fi 2-0 și 3-0, dar a fost, cum se întâmplă adesea în fotbal, 1-1, la singurul șut pe spațiul porții al oaspeților, șut și gol semnat de Alexandru Ciucur (min.66).
 La conferinţa de presă de după meci, acționarul, managerul și antrenorul clubului Viitorul, Gheorghe Hagi, s-a arătat extrem de supărat, dar nu a dorit să precizeze motivele stării sale: „Numele meu deranjează mult de tot, deranjează mult de tot. Numele meu deranjează şi creează presiune. Eu mă simt antrenor, nu trebuie să decidă un manager. Dau un sens la ceea ce înseamnă să fii antrenor.

Antrenorul la noi e un nimeni, din păcate. O să trăim poate această dramă cu toţii. Eu produc jucători, voi promova tinerii. Revin! O să luăm din nou trei cu Olanda, după o să luăm patru sau cinci. Dacă înghiţim, iar luăm multe”, a spus Hagi, conform ziarului ProSport. (foto sport1x2.a1.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri