Caută
Close this search box.

Carmen Dan susţine că a găsit un microfon în priza de telefon

Carmen Dan a anunţat, miercuri seară, că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare, care a căzut din priza pentru telefon.

Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu.

„Am găsit un dispozitiv de înregistrare într-una dintre camerele apartamentului în care locuiesc. Dispozitivul l-am găsit într-o priză de telefon, nu era la vedere. Era conectat la o sursă de alimentare şi avea şi o baterie”, a declarat Carmen Dan, pentru un post de televiziune.

„Era un dispozitiv, nu ştiu dacă era sofisticat sau simplu, era un dispozitiv activ. Este în acest moment la laborator la poliţie se fac verificări. Nu am studiat dispozitivul, nu ştiu care sunt caracteristicile, colegii mi-au spus că e un dispozitiv de înregistrare audio”, a mai spus ea.

Aceasta a precizat că nu locuieşte într-un imobil al RA-APPS, apartamentul fiind închiriat. „Locuinţa e închiriată. Stau cu fiul meu”, a adăugat ministrul de Interne, potrivit digi24.ro.

Ministrul a adăugat că stă în această casă de câteva luni: „Mi se pare destul de grav să găseşti un microfon în spaţiul privat, mai ales că sunt demnitar”.

Întrebată cine se ocupă de paza locuinţei sale, Carmen Dan a răspuns: „Nu am pază, nu stă niciun poliţist în faţa locuinţei, am considerat că nu e necesar. Domiciliul e spaţiul meu privat, nu s-ar pune problema să intre oricine, SPP sau un alt serviciu de protecţie în spaţiul meu privat”.

Ministrul a închiriat această locuinţă, în care locuieşte împreună cu fiul său, în urmă cu câteva luni. Înainte locuise acolo un ataşat comercial al Ambasadei SUA.

Carmen Dan a afirmat că a sesizat Poliţia pentru violare de domiciliu, urmând a se deschide un dosar penal.

Reprezentanţii Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) au anunţat că dispozitivul a fost ridicat şi va fi expertizat.

Un răspuns

  1. Misterul din priza doamnei ministru de Interne de Victor Pitigoi(ziare.com) (…)____––____”Misterul” a fost descifrat, nu era vorba de un microfon, ci de o statie Marshall… dar , realistic, daca chiar in casa unui ministru de interne se poate intra fara a sti cineva, ce se intampla cu siguranta cetatenilor de rand? Pana la urma totul s-ar putea sa fie doar o inscenare doar ca sa mai declanseze un mic foc, sa mai abata atentia populatiei de la problemele in crestere, ale guvernarii actuale si ale conducerii (generale, pres-edintie, etc.), pentru ca Romania se indreapta rapid spre o criza care implica contextul UE si parteneriatul cu USA…Iar papagalul-mut-dar-bine-indopat a intrat la hibernat, doar a venit iarna…S-ar putea sa fie „Iarna nemultumirii noastre”..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri