Caută
Close this search box.

Ce sumă uriașă ar dori Principesa Margareta și Duda de la bugetul de stat

Cu Regele Mihai în suferință, Principele Radu și Principesa Margareta negociază de zor cu aleșii din fruntea țării reglementarea statutului juridic al Casei Regale a Romaniei.

Deja Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, au depus marti o initiativa legislativa în acest sens.

„Finanţarea cheltuielilor de funcţionare curentă ale Casei Regale a României se asigură de la bugetul de stat, în limita aprobată anual prin Hotărâre a Guvernului”, spune textul normativ.

Dar omite să menționeze și suma fabuloasă pusă în joc, adică mai exact câți bani vor plăti românii pentru Casa Regală. Era vorba de cel puțin 4,5 milioane de euro pe an pe modelul Muntenegru, dar cuplul Radu Duda-Margareta ar dori o sumă de peste 25 milioane de euro anual, susținând că România este mai mare decât fost iugoslavă, potrivit jurnaliștilor flux24.ro.

2 răspunsuri

  1. Situatia aceasta este ilustrarea perfecta a zicalei „lucru’ amestecat/ pute a kkt”…Ce tampenie mai este si asta, Romania vrea sa-si arate permanent „spiritul „ei duplicitar: ori este Republica si o da dracului de monarhie, ori se reantoarce la Monarhie( daca vreti chiar cu acesti paraziti) si trimite la dracu, republica…Insasi Biblia zice:” Nu poti sa slujesti si lui Dumnezeu , si lui Mamoa”…

  2. basecu, atac la PSD:” Joaca Romania la ruleta”____––____Gunoiul nenorocit, el a vandut una dintre cele mai mari valori a Romaniei, flota comerciala, a vandut-o si abuziv, ilegal si a vandut-o si pe nimic( ca fier vechi), el si ceilalti banditi au incasat comisioane mai mari decat pretul de vanzare, si-NU ESTE NICIO EXAGERARE- in acesti peste 20 de ani, Romania A PIERDUT peste O SUTA MILIARDE EURO ( bani, insa, castigati de cei care au cumparat navele si le folosesc bine-merci) si cheltuieste in continuare in exces pentru a putea naviga sub diverse pavilioane, numarul mic de nave comerciale avute in prezent, nu ne da dreptul sa navigam sub pavilion romanesc, iar asta in timp ce inainte de „89 Romania era -la acest capitol- nr. 9, in lume…Acest bandit imputzit si monica machiavella, cea care – ca ministru al justitiei- a dat NUP la dosarul Flota, trebuie executati in publi( legal, alaturi de alti vreo 20 de scursori, ca ei) iar hoiturile lor aruncate la ursii lui Daea…Iar despre urletul acestui animal, trebuie sa intelegem ca asta este modus operandi in Romania, cei trecuti arata spre cei actuali( si invers) ca sunt vinovati de ticalosiile lor, iar odata cu rotirea cadrelor, mugetele vin din partea cealalalta, iar bietii romani-uluiti- privesc la acest circ, dea dreptul fantastic,si nu mai au nicio putere de discernamant..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri