Caută
Close this search box.

De ce echipa FCSB a mers la un film cu numele ”Ghinionistul”, cu o seară înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva

FCSB a vizionat în avanpremieră absolută comedia ,,Ghinionistul”, alături de echipa filmului, cu o seară înainte de disputarea meciului cu echipa  Hapoel Beer Sheva, din etapa a 4-a a grupelor Europa League.

Credeți că li se sparge ghinionul și vor învinge, așa cum promite patronal lor, Gigi Becali? De remarcat că Becali nu a fost la film. Meciul din seara asta se va disputa de la ora 22.00.

Așadar, fotbaliștii au vizionat aseară, în avanpremieră, filmul de comedie ,,Ghinionistul”, alături de regizorul Iura Luncaşu și actorii Vlad Logigan, Dorian Popa, Levent Sali, Augustin Viziru şi Codin Maticiuc, la Cinema City VIP ParkLake.

Hotărâţi să alunge ghinionul, fotbaliştii s-au relaxat cu cină şi film, în cele mai confortabile fotolii de cinema (lazy-boys), din VIP ParkLake, declarându-se amuzaţi de faptul că proiecţia a avut loc chiar în sala 13.

,,Chiar ne-a plăcut filmul. Am râs foarte mult şi ne-am bucurat să vedem că şi personajele din film ţin cu Steaua”, a declarat Constantin Budescu, unul dintre cei mai titraţi jucatori ai FCSB, în urma vizionării comediei ,,Ghinionistul”.

Cu siguranţă unul dintre filmele româneşti cu cea mai impresionantă distribuţie, comedia ,,Ghinionistul” aduce împreună actori cu greutate, nume consacrate ale industriei muzicale şi figuri marcante ale showbizului autohton. Cu Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel în rolurile principale, ,,Ghinionistul” a rezervat partituri savuroase şi pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc.

Noi, românii, credem în noroc şi ghinion, ne bazăm pe noroc în tot ce facem şi dăm vina pe ghinion pentru toate eşecurile. Aşa că filmul „Ghinionistul” e despre noi. Despre haz de necaz. Despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că e urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele” în jur!

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=127&v=4rH1dEANazw

„Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul ,,Ghinionistul” are premiera în cinematografele din ţară pe 8 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri