Caută
Close this search box.

Doi maestri alaturi de Orchestra de Camera Radio

Sutele de concerte, maturitatea si sensibilitatea lui Gabriel Croitoru pe a sa vioara construita de lutierul Giuseppe Guarneri sunt calitatile cu care acest solist roman aduna melomanii in salile de concerte pentru auditii de finete si rafinament instrumental.

Alaturi de Orchestra de Camera Radio si sub bagheta unui foarte tanar si valoros  dirijor ( a debutat la 22 de ani)  – William Kunhardt – programul serii de miercuri, 29 Noiembrie, ora 19,00 , pe scena Salii Radio este dedicat muicii clasice: Concertul nr. 4 in re major pentru vioara si orchestra, KV 218 de W.A Mozart si Simfonia nr.2 in re major , opus 36 de L.van Beethoven.

Piesa de deschidere a concertului sare in alta sfera a istoriei muzicale, Peter Warlock fiind un compozitor britanic al secolului XX al carui Capriol Suite pentru orchestre de coarde este noutate pentru spectatorii salii Radio si a undelor Radio Romania Cultural si Muzical.

Asadar, doua nume de elita a interpretarii  – Gabriel Croitoru – si a arteri dirijorale – William Kunhardt – va invita in aceasta seara la un regal muzical pe Scena Salii Radio.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri