Caută
Close this search box.

Doi morţi şi trei răniţi într-un accident în care au fost implicate  o căruță, un BMW și un Mercedes

Două persoane au murit şi alte trei au numeroase traumatisme în urma unui accident rutier care a avut loc luni noaptea, pe DN25, în judeţul Galaţi.

Două maşini şi o căruţă au fost implicate într-o coliziune violentă produsă în comuna Drăgăneşti. Doi tineri aflaţi într-un BMW au murit. Ei au fost descarceraţi de salvatorii de la ISU Galaţi, dar nu au mai putut fi salvaţi, deşi au fost resuscitaţi timp de o oră de către medicii de pe ambulanţele SMURD.

Alte trei persoane au fost transportate la Spitalul Municipal din Tecuci. Viaţa lor nu este pusă în pericol, având doar multiple traumatisme.

„Accidentul a avut loc în localitatea Drăgăneşti, la ora 21.50. Au fost implicate două autoturisme şi o căruţă, maşinile sunt un Mercedez Vito şi un BMW. În total sunt cinci victime, trei sunt transportate la Spitalul Municipal din Tecuci. Cei trei sunt conştienţi, dar au traumatisme toracice, fracturi deschise, contuzii. Victimele transportate la Tecuci au 19, 25 şi 36 de ani. Alte două persoane au murit, medicii au încercat să le salveze, manevrele de resuscitare au ţinut o oră. Este vorba despre doi tineri din maşina BMW, erau în stop cardio-respirator şi s-a declarat decesul lor. Fata avea 19 ani, iar băiatul 25 de ani”, a declaratpurtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, citat de Mediafax.

Din informaţiile preliminare, accidentul s-a produs în timpul unei depăşiri. Şoferul BMW-ului a încercat să depăşească atelajul, dar a pierdut controlul volanului. Autoturismul a derapat, a lovit căruţa şi a ricoşat în maşina Mercedes care staţiona pe marginea drumului. Poliţia a început o anchetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri